Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Albérlet új lakástextilekkel

 

 

 

 

Egy albérlet új lakástextilekkel sokkal otthonosabbá és vonzóbbá válik, így albérlőként és főbérlőként egyaránt érdemes megfontolni az alábbi tanácsokat.

 

A lakástextilek otthonosságot kölcsönöznek

Szeptember az iskolakezdés ideje, és ilyenkor megélénkül az érdeklődés a kiadó lakások, szobák iránt. A kiadók igyekeznek az adottságokhoz mérten legjobb árat megkapni, a bérelni szándékozók pedig számtalan lakás megnézése után a számukra legjobbat kiválasztani. Sokan nem is gondolják, hogy milyen fontos szerepe van a választásnál a lakás hangulatának, a barátságos, otthonosságot sugárzó berendezésnek. Ennek megteremtésében - biztos vagyok benne - a jól kiválasztott textilek nagyban segítenek.
Lapunkon számtalan olyan függöny anyag van, melyeknek igazán kedvező az ára és a fiatalok biztosan szeretnék azokat: Bereniso, Sudaniso, Gambiso, de bármelyik csíkos, vagy natúr egyszínű anyagunk.

Albérlet új lakástextilekkel sokkal otthonosabb

 

A jó sötétítés - és a jó alvás - aranyat ér

Érdemes az albérlő fejével gondolkodni a lakás elrendezése és a dekor megálmodásánál. Nem csak az esztétika, de a funkció is meggyőző lehet egy alberleti lakás mellett. Mindannyian igényeljük, hogy ha kedvünk tellik, sokáig lsutálkodhassunk. Különösen igaz ez a fiatalabb korosztályra. Ablackout függönyök olyan lakestextilek, melyek gyakorlatilag nem engedik át a fényt, így redőnyhöz és spelttához hasonló sötéítétés érhető el egy jól megválasztott blackout függönnyel. Szerencsére ez már bárki számára elérhető technológia, így akár 2690 Ft-ért, egy tucat színben tudunk black-out anyagot kínálni azoknak aki szeretik az erőteljesebb besötétítést.
 

Albérlet új lakástextilekkel sokkal otthonosabb


A felújítás jól megtérülő befektetés

Saját tapasztalatomból tudom, hogy megéri egy kis beruházás, többszörösen hozza vissza az árát.

Albérlet új lakástextilekkel sokkal otthonosabb

Pár hasznos tipp:

  • A textilek színei harmonizáljanak a fal árnyalatával. Egy albérletben persze praktikus a fehér fal, de az praktikusan kiegészíthető színes falrészletekkel.
  • Használjunk barátságos üde, fiatalos színállásokat és bátran használjunk mintás anyagokat.
  • A hálónak használt szobában olyan függönyt tegyünk, ami jól sötétít is. Ilyen egy mélyebb tónusú textil, vagy black-out.
  • Mindeképpen strapabíró karnisokat szereljünk fel.