Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Új Otthon Lakástextil bolt Pécsett és online - Ismerjen meg minket!

Függönyeink, lakástextiljeink és bútorszöveteink már az egész országban elérhetőek webáruházunkból. Nézzen be hozzánk és ismerjen meg minket!

  • Több évtizedes szakmai tapasztalat

  • Európai minőségi lakástextíliák

  • Széles függöny termékválaszték és dizájn

 

 

 

 
Röviden magunkról - Függönyország Kft.

Lakástextil honlapunkon igyekszünk árukészletünk minél szélesebb skáláját bemutatni, de tudjuk, hogy a lehetőségeink korlátozottak, hiszen több száz anyagról és kiegészítőről van szó. A bemutatott termékeink nem csupán ízelítőt tudnak nyújtani pécsi lakástextil boltunk kínálatából, de egyben bemutatják azt az irányvonalat és stílust amit mi képviselni szeretnénk. Nem titkolt reményünk, hogy mindazok akik honlapunkat szívesen böngészik be is látogatnak pécsi Citrom utcai lakástextil és függöny boltunkba, hogy még több csodás függönyt, bútorszövetet és egyéb lakástextilt felfedezhessenek. Pécstől távolabb élők felé is szeretnénk nyitni, hiszen a technika számtalan lehetőséget nyújt, hogy lakástextil boltunkkal a kapcsolatot fenntartsák.


Függöny webáruházFüggöny bolt Pécsett a Citrom utcában

Örömmel állunk kiskereskedelmi üzletek, intézmények, iskolák és irodák rendelkezésére is lakástextil webáruházunkkal a függönyország.hu-n és függöny üzletünkkel Pécs belvárosában (Citrom utca, I. emelet)

 

Üzletünk az Új Otthon Lakástextil függöny és lakástextil bolt több mint 15 éve üzemel Pécs belvárosában, a Citrom utcai Colonia Passage Üzletházban. Lakástextilek és lakberendezés területén széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezünk, hiszen az utóbbi évtizedek során számos függöny boltot és szőnyeg áruházat üzemeltettünk.


Lakástextil Boltunk Pécs belvárosában a Citrom utcában

Pécs, Colonia Passage üzletház I. emelet

Nyitva: Hét - Pé: 9:30 - 17:30

 

Árukészletünket kezdettől fogva igyekeztük közvetlenül a gyáraktól beszerezni, hogy minél kedvezőbb árakon kínálhassuk lakástextiljeinket. Legnagyobb partnereink német, spanyol és francia gyárak, de nyitottak vagyunk minden olyan forgalmazó felé is, aki minőségben és dizájn igényeinknek megfelelő termékeket kínálnak boltunk számára. A dekorfüggönyök és sötétítőfüggönyök mellett természetesen a dekoráció számtalan kellékét kínáljuk, így karnisokat, rojtokat, rolószerkezeteket, behúzókat stb. Az elmúlt években választékunk több magyar nagykereskedő függöny és lakástextil vágóprogramjával bővült.


Társvállalkozásaink, a Szőnyegház Kft. és a Fittler Objekt Textil Kft. intézmények – főként szállodák – teljes textilvertikumát kínálja a törölközőkön, ágy- és asztalneműnkön át a függönyig. Bízunk benne, hogy honlapunk és lakástextil webáruházunk segítségével egyre szélesebbre tárjuk ajtónkat az egész ország felé.

 

Jó böngészést kívánunk függöny és lakástextil honlapunkon!

 

Fittler Kinga és Ribacz Anna

 

Ismerje meg a Függönyország csapatát!

Kik vagyunk mi? A Függönyország nem csak egy bolt, vagy egy személytelen internetes lakástextil honlap, hanem egy összetartó családi vállalkozás. Évtizedek óta igyekszünk az otthonukat és környezetüket szépíteni vágyók számára egyedi megoldásokat találni. Nagy örömünkre az internet segítségével nem csak Magyarország valamennyi szegletébe sikerült eljutnunk, hanem a környező országokba is.


Ribacz (Fittler) Anna

2012 óta vagyok aktív tagja a családi vállalkozásunknak. Közel áll szívemhez ez a munka, hiszen ebben nőttem fel: óvodásként édesanyám lakberendezési boltjában "rendezgettem" az ajándéktárgyakat; kisiskolásként az első függönyboltunk eladónői gyűjtögették nekem az anyagmaradékokat; gimnazistaként pedig édesapám szőnyeg- és lakástextil áruházában (KETTELE) igyekezett varrónőnk megtanítani a szabás-varrás alapjait (kisebb-nagyobb sikerrel). A sok szín és textúra közt igazán kreatív hétköznapjaink vannak. Naponta vevőinkkel "álmodjuk meg" otthonuk dekorációit - jó érzés látni, ahogy ötleteink megvalósulnak és vevőink lelkesen térnek vissza hozzánk újabb és újabb feladatokkal. Óriási segítség számomra édesanyám hihetetlen szépérzéke és tapasztalata, édesapám szakmai tudása és kitartása, bátyám szűnni sosem akaró energiája és lelkesedése. Zsuzsa kreativitása és szuper-szintű memóriája az elmúlt 20 év valamennyi anyagáról, valamint Ildikó precizitása, segítőkészsége és vidámsága pedig ajándék a mindennapokban.

Fittler Anna, Panni a lakástextil boltok és függöny webáruház vezetője és legfőbb bázisa

 

Fittler Kinga

Harminc éve vagyok magánvállalkozó. Kezdetben egy lakberendezési üzletem volt közösen egy barátunkkal. Négy gyerekem született, így pár évig nem dolgoztam. A lakástextil területre a férjem, Miklós által kerültem, és lassan át is vettem tőle a kiskereskedelmi munkát. Már közel két évtizede foglalkozom lakástextilekkel, függönyökkel és lakberendezési tanácsadással. Szerencsére mindig találok benne örömet és új kihívásokat, így nagyon szeretem a munkámat.
Még a gimnáziumban tanultam varrni, így sem az anyagismeret, sem a szabás nem jelentett gondot. A textilek rengeteg kreatív ötletet kínálnak, amitől a munkánk változatos és izgalmas. Az idő halad, így lassan a lányom Panni veszi át a munkát, de természetesen segíteni mindig ott állok mellette.

Ide kattintva olvasható Kingával készült korábbi interjú.

Fittler Kinga a Függönyország megálmodója és a családi lakástextil üzletek mozgatórugója

 

Fittler Miklós

Tíz éves szállodás tapasztalattal kezdtem a szállodai, intézményi és éttermi textilek teljes skálájának forgalmazásába. Meggyőződésem, hogy minőséget, megbízható termékeket igenis lehet reális áron beszállítani. Emiatt van több száz partnerünk a kis panzióktól a nemzetközi szállodaláncokig. Családunk kiskereskedelmi boltjaiban is azt latom, hogy a vásárlóink bevonnak bennünket az anyagok és színek kiválasztásába, és generációkon keresztül szépül meg otthonuk - a mi anyagaink és tanácsaink segítségével. Szerintem a mai globális forgalmazás helyett érdemes szeretettel, megértéssel és a személyes kapcsolatokat keresve tevékenykedni, hiszen ez örömet okoz a vevőinknek és nekünk is.

Fittler Miklós szállodai, objekt és intézményi textilek szakértője. Számtalan hazai szálloda rendszeres beszállítója.

 

Fittler András

Szakmámat tekintve gyógyszerész vagyok, egy olyan patikus, aki egyetemi munkája mellett igyekszik minél több időt a betegekkel gyógyszertárban tölteni. Pár éve közgazdasági tanulmányaimat követően kezdtem el besegíteni a családi függöny és lakástextil forgalmazásba az internetes felület megálmodásával, üzemeltetésével és kapcsolódó marketingfeladatok által. Mostanra mindez már hobbimmá is vált. Hiszem, hogy ki lehet alakítani egy igazán vevőközpontú és textileket valóban szemléletesen bemutató internetes felületet. Nagyon sokat tanulok szüleimtől, munkámhoz a legtöbb erőt feleségem Eszter és Judit kislányom adja.

Fittler András és kislánya Judit a családi függönyboltban

 

Rostás Ildikó

1989 óta varrok hivatásszerűen. Először bőrruházattal és konfekcióval, majd felsőruházat varrással foglalkoztam. Kilenc éve csöppentem bele a lakástextilek világába és hét éve vagyok tagja az Új Otthon Lakástextil bolt csapatának. A lakástextilek világa eltér a konfekció gyártástól, de szeretem csinálni. Mint a ruhák méretre szabása, itt is a vevők igényeinek megfelelően készülnek a textilek. Közösen "összedugjuk a fejünket", kitalálunk egy koncepciót és annak megtervezzük a megvalósítását. Nagyon jól esik, amikor a vevőink adnak a véleményemre, szakmai tapasztalatomra és érzem azt, hogy megbíznak a munkámban - és természetesen mindezt már csak tetézi, ha dicséretet is kapok! Igyekszem munkámat minden esetben pontosan végezni, és kezem alól szigorúan minőségi munkát kiadni. 

Ildikó precíz és kreatív munkája varázsolja a lakástextileket gyönyörű függönyökké 

 

 

Pécsi lakástextil szaküzletünk Reklámfilmje - "még anno..."

 

 

 

Lakástextil webshopunk használatáról

Ön kiválasztja, hogy mely lakástextil kategória után érdeklődik. (pl. függöny, sötétítő függöny). Ezt követőek keressen "függönyválaszték funkció szerint", vagy "függönyválaszték szín szerint" menük alapján, majd kattintson az adott függöny kategóriára. Kedve szerint bökjön a megfelelő függöny képére, amelyet követően megnyílik a függöny részletes termékleírása, további függöny képek és az ár. A legszebb lakástextilre kérjen árajánlatot, írjon és küldünk függöny fogásmintát, hívjon függöny ötletekért! További részletek lépésről lépésre a lakástextil webáruház működéséről itt.

  

Adatkezelési tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési tájékoztatónk és a fuggonyorszag.hu oldal falhasználásával kapcsolatos feltételek az alábbi linken érhetőek el: