Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Függönyország - Új Otthon Lakástextil boltok és függöny webáruház

Gyönyörű függönyök, bútorszövetek és lakástextilek már nem csak Pécsett, hanem az egész országban. Pécsi lakástextil boltunk közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik nem csak függönyök és bútorszövetek, de a varrás, a felmérés a tanácsadás terén is. A textilárúk online valamint helyszíni forgalmazásán kívül egyedi igényeknek megfelelő kivitelezést, helyszíni felmérést és a karnis szerelést is vállalunk. Mindezen tudásunkat és tapasztalatunkat az internet segítségével gyorsan és praktikusan eljuttatjuk az Ön otthonába.

 

Függöny és lakástextil ötletek, tanácsok üzleteinkben és online

Pécsi függöny és lakástextil boltunk.Vásárlóink elégedettsége és bizalma mindennél fontosabb számunkra ezért egyedülállóan széles lakástextil választékkal, praktikus ötletekkel és függönyökkel kapcsolatos hasznos tudnivalókkal várjuk Önöket lakástextil webáruházunkban és  Pécs belvárosi boltunkban, illetve nemrég megnyitott Akciós Függöny OUTLET és karnis szaküzletünkben a Siklósi úti Intersparban Pécsett.

 

Annak érdekében, hogy egyedi függöny, karnis, bútorszövet és egyéb lakástextil-kínálatunkat kényelmesen és gyorsan el tudjuk juttatni Pécs és valamennyi érdeklődő felé, online lakástextil webáruházat hoztunk létre. Lakástextiljeink Pécsett a Citrom utcában a Colonia Passage üzletház I. emeletén tekinthetőek meg, illetve függöny webáruházunknak köszönhetően már az egész országban elérhetőek.


Találja meg 3 kattintással függönyét

Hatalmas lakástextil webáruházunkban többszáz fényáteresztő és sötétítő függöny található gyönyörű képekkel és részletes termékleírással. Ha tetszik, kérjen ingyenes fogásmintát!

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Anna, Kinga és Ildikó szeretettel várja látogatóinkat boltjainkban és lakástextil webáruházunkon keresztül

 

Függöny webáruházunk vásárlóinak visszajelzései


"Köszönöm szépen gyors válaszát. Nagyon megfogott a honlapjuk és a nagy választék és nagy segítség volt a videó is." - Beáta, Ausztria

 

"Kedves Kinga! Köszönöm szépen a készre varrt függönyöket. A tegnapi nap folyamán megkaptam. Nagyon tetszik nekem is és a családnak is.
Júlia, Alsóörs"

 

"Kedves Kinga! Már meg is érkezett a csomag. Külön köszönöm szépen a küldött mintákat! Gyönyörű mindegyik, nehéz lesz választani! Márta, Szentendre"

 

"Kedves Kinga! Megkaptam a függönyt, nagyon elégedett vagyok vele, köszönöm! :) Anita, Budapest"

 

"Kedves Kinga, A mai napon megkaptam a függönyt, nagyon szépen köszönöm, tökéletes lett és nagyon jól mutat a szobában! László"

 

"Kedves Anna! A mai napon rendben megérkeztek a függönyök. Nagyon szépek! Köszönöm a rugalmasságukat, a gyors és precíz munkavégzésüket és, hogy ilyen távolról is sikerült zökkenőmentesen megvalósítani az elképeléseimet.
Jövőbeni munkájukhoz további sok sikert kívánok! - Zsófia, Singen Németország"

 

"Kedves Anna, Muszáj leírnom, mennyire jó lenne, ha más kereskedők / cégek / alkalmazottak is annyira a szívükön viselnék az érdeklődőket, mint ahogy azt Ön / Önök teszik, sajnos nagyon ritka az ilyen üzleti magatartás. Üdvözlettel, Saci - Budapest"

 

"Kedves Anna! Köszönettel megkaptam a függönyöket. Fel is szereltem már aznap őket...:-) Olyan lett, mint amilyent elképzeltem. Munkájukat köszönöm még egyszer. Jó szívvel ajánlani fogom Önöket másoknak is a környezetemben. Orsolya, Cserszegtomaj"


"Kedves Függönyország! Köszönöm, hogy ilyen rendkívül gyorsan megkaptam a fogásmintát. Nagyon tetszik, és ebből szeretnék függönyt varratni. Barbara, Kaposvár"

 

"Kedves Kinga és Anna,
A függönyök megérkeztek, gyönyörűek és tökéletesek. Nagyon köszönjük a profi hozzáállást és munkát. Üdvözlettel, Zita - Telki"

 

"Kedves Anna! Hálás szívvel köszönöm meg a csomagot és a benne lévő gyönyörűségeket. Az igényesség és szépség harmóniája egyszerűen lenyűgözött. KÖSZÖNÖM! Adjon a Jóisten Önnek és munkatársainak jó egészséget és áldja meg Önöket, hogy még nagyon sokáig tudjanak örömet szerezni az embereknek. - Bea, Kecskemét"

 

"Kedves Anna és Kinga! Tegnapi napon nagy öröm ért, megérkezett a fogásminta csomag :) A textilek pontosan úgy néznek ki, ahogyan a fotók alapján elképzeltem őket, mind nagyon szép a valóságban is. Köszönöm szépen a kedvességüket, gyorsaságukat. Most pedig alig várom, hogy összeírhassam a rendelést! Köszönettel és Üdvözlettel, Krisztina - Diósd"

 

  

 

Írjon véleményt rólunk és ossza meg tapasztalatait másokkal!

Előre is köszönjük, ha megírja élményeit és visszajelzéseit. Vásárlóink véleményének megismerésére több lehetőség áll rendelkezésre:
- Értékeljen minket közösségi oldalainkon, vagy írjon kommenteket nekünk.

Írjon véleményt függöny webáruházunkról és boltjainkról a Google térképen és Google+-on Írja meg véleményét függöny boltjainkról és értékeljen minket a facebookon Értékeljen minket a Foursqare segítségével és írjon lakástextil webáruházunkról Kövessen minket és írja meg mit gondol lakástextil szolgáltatásainkról!

- Írjon fényképes vásárlói beszámolót referenciánk közé.
- Írjon e-mailben vagy keressen mindeket telefonon

- További vásárlói visszajelzéseink itt.

 

A függönyök és lakástextilek megálmodása és magvalósítása során széleskörű szolgáltatásaink igénybevehetőek: függöny tanácsadás, lakástextil házhozszállítás, függönykarnis szerelés, felmérés és függöny varrás. 

 

Ringlis függönyökről röviden
Ringlis függönyökről röviden

Hogy mi a véleményünk ha behúzószalag helyett ringlikkel oldaná meg a függönye feltételét?

Tovább ...
Igényes vidékies hangulat a vendéglátásban
Igényes vidékies hangulat a vendéglátásban és falusi turizmusban

Örömmel és jó ötletekkel állunk mindenki rendelkezésére, ha valaki bizonytalan, mert érzi : megérett a helyzet a változásra, ódivatúvá vált a berendezése, újítani kellene.

Tovább ...
Albérlet új lakástextilekkel sokkal otthonosabb
Hasznos tippek albérletek berendezéséhez

Hasznos tippek albérletek berendezéséhez. Egy albérlet új lakástextilekkel sokkal otthonosabb, így albérlőként és főbérlőként egyaránt érdemes az alábbi tanácsokat megfogadni.

Tovább ...
Függöny webáruház - biztonságosan online
Online függöny webáruház

Függöny webáruházunkból történő rendelés egyszerű és biztonságos. Általános szerződési és vásárlási feltételeink garantálják az Ön kényelmét, biztonságát és természetesen otthona szépülését.

Tovább ...
Referenciáink és vásárlói beszámolók
Függöny vásárlás referencia

ÚJ! - Szeretnénk, hogy látogatóink, partnereink és leendő vásárlóink minél jobban megismerhessék munkánkat és annak eredményeit vevőink visszajelzései és beszámolói alapján.

Tovább ...
A függöny webáruház használata - Egyszerűen
lakástextil és függöny webáruház

Egyszerű, gyors és kényelmes. Tekintse meg a következő rövid bemutatót függöny és lakástextil webáruházunk használatáról! Képekkel és videóval mutatjuk be.

Tovább ...
Víz alatti fotózás - Műtetem a víz alatt
Víz alatti fotózás - Műtetem a víz alatt a Függönyország lakástextiljeivel

Egyik vevőnk a függönyünket nem az ablakára, hanem egy medencébe vitte. Fantasztikus víz alatti fotókat mutat nekünk Róka Róbert, a víz alatti fotós.

Tovább ...
Függönyözés előtt és után
Függönyözés előtt és után | Referencia

Különleges fényképsorozatnak lehetünk most részesei, hiszen a lakásbelsőt megörökíthettük a beköltözés és függönyözés előtti állapotban és akkor is, amikor már minden a helyére került.

Tovább ...
Év Legszebb Osztályterme - Pályázat és Termek
Év legszebb osztályterme - Függönyország

Nézd meg az osztálytermeket és szavazz a legszebbre minden hónapban. A Ti termetek milyen? Mutassátok meg és legyetek Ti a pályázat győztesei! Részletek itt.

Tovább ...

 

 

 

 

 

 

Függönyország hírlevél feliratkozás

Függönyök és lakástextilek hírlevele Iratkozzon fel Függönyország hírlevelünkre hiszen abban található partnerkódjával kedvezményekre jogosult lakástextil webáruházunkban és függöny szaküzleteinkben történő vásárlásakor, és rendszeresen értesülhet nyereményjátékainkról, függönyökkel kapcsolatos hasznos tanácsainkról, akcióinkról és újdonságainkról!

 

Függöny Tüke Kártya kedvezményLakástextil Pécsi Nyugdíjas Kártya kedvezményFüggöny és lakástextil boltjaink Tüke Kártya és Pécsi Nyugdíjas Kártya elfogadóhelyek.

A kedvezményekért érdeklődjön üzleteinkben. 

címkefelhő
terítő függöny fényáteresztő függöny vidám terítő Év legszebb osztályterme pályázat Év legszebb osztályterme abrosz szép fehér Függönyország sötétítő fényáteresztő sötétítő függöny pályázat zöld