Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Függönyöklakástextilek, bútorszövetek és kiegészítők online

lakberendezéshez nélkülözhetetlen lakástextilek nagy választékát kínálja függöny és lakástextil webáruházunk. A függönyország.hu célja olyan internetes lakástextil webáruházlétrehozása, mely a nap 24 órájában áll a lakberendezés után érdeklődők rendelkezésére. Azoknak akik építik, vagy éppen szépítik otthonukat, esetleg lakberendezéssekkel kapcsolatos kérdésük van. Európa szerte kevés olyan függöny webáruház található, mely ilyen széles függöny és lakástextil, valamint bútorszövet kínálatot nyújt honlapján. Jelenleg több száz termék és közel ezer színes fénykép segíti a textíliák minél alaposabb megismerését. Sőt, raktárkészletünkön lévő függönyökből fogásmintát is küldünk ingyenesen.

 

 

 

  

Az online függöny webáruház használata egyszerű és gyors

Olyan felépítésű lakástextil bemutató honlapot hoztunk létre, melyen percek alatt eljuthat az Ön számára legideálisabb termékig. Akár sokkal gyorsabban is megtalálhatja az "igazit", mintha egy lakástextil áruházban keresgélne a polcok közt.

 

Tekintse meg a következő rövid bemutatót függöny és lakástextil webáruházunk használatáról! Online függöny vásárlás így történik a Függönyország weblapján. Először kattintson a felső menüsor "Termékeink" feliratára, vagy a főoldal gördülő menüsávjára a kívánt termékkategóriához.


1. lépés - Válasszon termékkategóriát

Több száz textilünk és számtalan kiegészítő is megtalálható a weblapon. Elsőként a kívánt termék funkcióját kell eldöntenie. Például, sötétítő függönyt, vagy fényáteresztő függönyt keres?

függönyöket és lakástextileket az interneten

 

2. lépés - Válasszon a szoba típusa, vagy a preferált szín alapján

Gyakran nem is tudjuk pontosan milyen mintájú vagy anyagtermészetű textíliát keresünk. Sebaj, hisz pont ebben segít a függönyország honlapja. Gondoljuk végig, hogy mely szobát szeretnénk feldíszíteni egyedi lakástextillel? Ha viszont a színállást tudjuk elsősorban, akkor elkezdhetjük a keresést a textilek színei alapján is.

függöny webáruházunkban szobatípus és szín alapján

 

3. lépés - Böngésszen az ajánlott termékek közt

A második lépést követően már egy, az igényeinknek megfelelően szűkített lista segíti a gyors és hatékony tájékozódást a lakástextilek közt. Az előbbi lépésekkel a boltjainkban megszokott nyitókérdéseinket szimuláltuk, hogy Önnek már csak a legrelevánsabb textileket kelljen áttekintenie. Most, hogy funkció vagy szín szerint válogatott listát lát maga előtt, már csak ki kell szemelnie az Ön számára legszebbnek ítélt lakástextilt. Görgesse lejjebb a képernyőt és kattintson a kiszemelt termék képére, vagy elnevezésére. Az árakat már itt is feltüntettük a gyorsabb tájékozódás érdekében.

Online böngészés textilek és kiegészítők

 

4. lépés - Döntsön a termék adatlapján található számtalan hasznos információ alapján

  • További képek az textilekről (közelebbi, távolabbi fényképek)
  • Részletes termékleírás (mire ajánljuk, ötletek a felhasználáshoz)
  • Kezelési útmutatás
  • Anyagösszetétel
  • Ár
  • Kiegészítőként ajánlott termékeink segítik az igényes lakberendezőket

A termék adatlapon lehetősége nyílik ajánlani a függönyt ismerőseinek, vagy családtagjainak, de érdemes a legkedvesebb textileket sajátmagunknak is "ajánlani" egy emlékeztető e-maillel, hogy később könnyebben megtaláljuk azt e-mail postaládánkban.

Kedvelt és hasznos egyedi funkciója a textil termék-adatlapjának a "Fogásmintát kérek" funkciógomb, ahol alapvető adatainak megadásával ingyenes mintát kérhet a raktárkészletünkben lévő lakástextilekből. Ezzel az ingyenes és praktikus szolgáltatással gyakorlatilag helyettesíteni tudjuk boltban történő személyes vásárlást. Hisszük azt, hogy magas színvonalú online szolgáltatásunkkal a világ bármely pontjára képesek vagyunk függönyt szállítani, a boltjainkban korábban is megszokott klasszikus offline vásárlásokhoz hasonló minőségben.

Lakástextilek és kiegészítők információk

 

5. lépés - Kérjen árajánlatot és mi megkeressük Önt

És már el is érkeztünk az utolsó lépéshez, hisz megvan a kiválasztott függöny. Nincs más hátra mint megadni az Ön elérhetőségeit, amire visszajelezhetünk a függöny elkészítésének ajánlott módjáról, a varrásról, az árról és a várható szállítás feltételeiről. Fontos, hogy minden adatot megadjon nekünk, hisz ezek alapján tudunk gyorsan és hatékonyan segíteni a legideálisabb megoldás közös megtalálásában.

Online szolgáltatások, házhozszállítás, ingyenes tanácsadás

Az árajánlat igénylést követően általában egy munkanapon belül jelentkezünk. E-mailben és telefonon egyeztetve véglegesítjük az árajánlatot és a szállítási feltételeket, melyeket Ön írásban elfogad. A fizetést követően hamarosan postázzuk Önnek otthona legszebb fényáteresztő- és dekorfüggönyeit.

Teljes lakások, panziók, diákszállások és szállodák komplett textilezését is rendszeresen szolgáltatjuk, így bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!