Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Igényes vidékies hangulat a vendéglátásban és falusi turizmusban - Tanácsok vendégházaknak, szállodáknak és apartmanoknak

A falusi, vidéki turizmus kínálata évről-évre bővül. Egyre többen fedezik fel a lehetőséget, hogy fizetésüket kiegészítendő kiadják kihasználatlanul álló házrészüket, vagy üresen álló vidéki házukat. Balaton környékén és a frekventált üdülőhelyeken hosszú évek óta foglalkoznak házkiadással, sőt sokaknak visszatérő vendégkörük van már.

 

A vendégekért folyó verseny egyre nő. A régiek megtartása legalább olyan nagy feladat, mint egy egészen új vendégkör megteremtése. A hozzánk érkezők manapság többet kívánnak a szálláshelytől, mint egy egyszerű fedelet a fejük fölé. Nem csak kényelemre, de barátságos, hangulatos környezetre is vágynak azok, akik falusi turizmust választják. Az első benyomás, a hangulatosan kialakított szobák a vidéki utazást választók körében nagyobb súllyal esnek latba, mint a 90cm-es laptévé.

Vidékies hangulatban, falusi vendéglátás, természetes textilek egyszerűen és praktikusan
Biztos vagyok benne, hogy ízlésesen összeválogatott textilekkel, (függöny, terítő, ágytakaró, falvédő) sokat tudunk „dobni” kiadandó szobánkon, házunkon, vagy apartmanunkon.

  • Örömmel és jó ötletekkel állunk mindenki rendelkezésére, ha valaki bizonytalan, mert érzi: megérett a helyzet a változásra, ódivatúvá vált a berendezése, újítani kellene.
  • Szívesen segítünk az újonnan indulóknak, hogy a textíliák vonatkozásában minél gazdaságosabban, esztétikusabban, praktikusabban alakítsák ki vendégházukat.

 

Ágytakarók, ágyneműk és törölközők -  Profi vendégszerető környezet szállodai minőségben


Az elmúlt hetekben többen keresték fel üzletemet és olyan textilek után érdeklődtek, amit az általuk már üzemeltetett, vagy most megnyíló vendégházukba szerettek volna megvásárolni. Itt nem csak abrosz vagy függönyanyagra gondoltak, de szükségük volt esetenként ágytakaróra, de törölköző és ágynemű is mindig kérés volt. Ez utóbbi két dolgot férjem cége a Fittler-Objekt Textil gond nélkül megoldja, hiszen ez a szakterülete és remek szállodai minőségi termékeket forgalmaz. Az érdeklődőkkel való beszélgetés indított arra, hogy néhány gondolatomat, tapasztalatomat megosszam lakástextil webáruházunk látogatóival és az érdeklődőkkel.

Vidékies hangulatban, falusi vendéglátás, természetes textilek egyszerűen és praktikusan
Örömteli dolog, hogy a vendéglátásnak ez a területe egyre népszerűbb és az idegenforgalom vérkeringésébe sokan bekapcsolódnak. A barátságos fogadtatás és persze a jó konyha is fontos dolog, ugyanakkor van néhány, a mi szakterületünkhöz tartozó ismeret, amelyet nem árt ha tudunk.


Hogyan válasszunk törölközőt, ágyneműt, kádkilépőt, stb.?

Legközelebb, amikor törölközőt, ágyneműt, vagy kádkilépőt mennek el vásárolni ne felejtsék, hogy azokat nagyon gyakran kell majd mosniuk. Tudom az olcsón beszerezhető ágyneműk és törölközök nagy vonzerőt jelentenek. Sok közöttük a csábítóan praktikusnak tűnő mintás, vagy mintás és krepp anyag. Sőt, talán inspiráló, hogy nem látszik rajta az idők folyamán esetleg rákerülő folt, illetve vasalni sem kell őket. Saját kényelmi szempontunkból sok igazság van benne, de a vendégükben pont ez fog kétségeket ébreszteni a tisztaságukkal kapcsolatba, még akkor is ha, Önök lelkiismeretesen mossák azokat.

Vidékies hangulatban, falusi vendéglátás, természetes textilek egyszerűen és praktikusan

 

Érdemes fehérben textilekben gondolkodni?

Mindenképpen azt ajánlom, hogy válasszanak ezekből fehéret! A minőségből pedig a szállodai strapabírásút keressék. Higgyék el, hosszú távon a kicsit drágább végül olcsóbb lesz. A gyakori mosásra szánt törölközők duplán szegettek annak érdekében, hogy ne rojtosodjanak ki. Az igazán jó szállodai ágyneműk bújtatósak, gomb nélküliek és formatartóak. Nem beszélve arról, hogy ezek bármikor pótolhatóak, és évek múltán is azonos minőségű készlettel rendelkeznek, így nem lesz szín kavalkád. A mosdó mellé kéztörlőnek használhatnak színeset, de felesleges 50x35 cm-nél nagyobbat erre tartani. A fürdőszobában még hangulatos is tud lenni a fehérek tetejére téve egy, a csempe árnyalatával harmonizáló színű kis kéztörlő.

 

Joggal felmerül a kérdés: „Könnyű mondani, hogy tartsak ilyet, de hol vegyem meg?!” Akár hozzám is nyugodtan fordulhat kérdésével, kérésével. Biztos lehet benne , hogy nem a kiskereskedelmi árfekvésű és a hétköznapi minőségű lehetőségek közül fogok ajánlani olyan vendéglátói textíliákat, amelyekre Ön és vendégei is egyaránt emlékezni fognak.


Egyedi szaktanácsért és ajánlatért írjon nekünk az info@fuggonyorszag.hu címre, vagy hívjon a +36205566502-es számon és látogassa meg a hoteltextil.hu partneroldalunkat!
Fittler Kinga